Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

 

Servicii

Pentru mai multe detalii apelează la numărul +40 748 313 803

Asistență Permanentă

Un reprezentant al Cabinei Foto Look va sta la dispoziție pe întreaga durată a evenimentului.

Printare în doar cateva secunde

La ieșirea din cabină invitații vor primi pozele în două exemplare în doar cateva secunde.

Galerie online

În cel mai scurt timp de la eveniment, tu și invitații tăi puteti vedea și descărca toate imaginile într-o galerie online de pe site

Colaje personalizate

Pentru că evenimetul tău este unic, vă oferim colaje personalizate care să încadreze cele mai haioase fotografii. Le putem adapta după tematica și culorile evenimentului tău.

Încărcare imediată pe facebook

Pentru ca să puteți împărtăși cât mai repede momentele vesele cu cei dragi, am făcut posibilă încărcarea imediată pe site-urile de socializare.

Poze nelimitate

Nu există limită de poze printate pe toată perioada închirierii!

Transport și montare

În raza orașului Iași transportul este gratuit! Cabina Foto este montată înaintea de sosirea invitaților.

Accesorii haioase gratuite

Beneficiați de o gama largă de accesorii: ochelari, mustăți, palării, peruci, etc.

Intrebari Frecvente

De cât spațiu aveți nevoie pentru a instala cabina?

Avem nevoie de un spațiu de 2x2m pentru a instala cabina foto. Dacă nu dispuneți de acest spațiu punem la dispoziția dvs un alt concept de cabină foto și anume cabina foto de tip deschis.

Vă deplasați oriunde?

Transport gratuit pentru locațiile din Iași și pe o rază de 50 km. Pentru alte localități vă rugăm să cereți informație suplimentară la numărul de telefon  +40 748 313 803

Vom primi o copie a pozelor?

Da, sigur. Vă oferim toate pozele în format electronic și nu doar colajele, dar și fiecare poză în parte cu rezoluție mare. Și la fel asta nu necesită investiții suplimentare din partea dumneavoastră! Cabina Foto Look are surprizele sale pentru clienții săi.

Prin ce se deosebește cabina foto tip deschis de cabina foto premium?

Tip premium – este un tip clasic. Este o carcasă cu o cortină, care te izolează de la toți și ai posibilitatea să dai frâu liber emoțiilor și să imortalizezi cele mai tari zâmbete. Plus la toate ai posibilitatea de a utiliza diverse fundaluri în spate.

Tip deschis- este o variantă compactă. Care ocupă puțin spațiu. Nu te poți ascunde de la toți,dar  oricu poți  să te distrezi împreuna cu toată.

Cât durează instalarea Cabinei Foto?

Instalarea durează aproximativ 30-45 de minute și se realizează cu cel puțin o oră de la începerea evenimentului. Timpul de instalare este cadou și nu necesită alte investiții suplimentare din partea dumneavoastră.