Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

 

Despre Noi

Cabina Foto Look - pentru că meriți Premium calitate!

Cine suntem noi?

Cabina foto a devenit un “must-have “  la cele mai speciale evenimentele. Acest trend a luat amploare şi la noi iar prezenţa Cabinei Foto este acum cea mai nouă şi inedită surpriză pentru invitaţi.Acum și în Iași Cabina Foto Look! Cea mai exclusivă cabină foto, din categoria premium, cu un design unical și atractiv.Cabina Foto Look este o adevarata explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua  sărbătoarea ta și a o face mai distractivă. Vrei să-ți uimești prietenii, colegii, rudele sau a doua jumătate? Vrei să-ți amintești mereu de clipele fericite  petrecute alături de cei dragi?Atunci noi îți venim în ajutor, cu Cabina Foto Look ce relevă cele mai hazlii momente și le imprima momentan. Designul personalizat  și  pozele colorate se  vor întipări în amintirea ta și a prietenilor tăi.

Dorești o nuntă, corporativ sau orice altă sărbătoare de neuitat?

Experiența noastră în domeniul distracțiilor și multitudinea accesoriilor de calitate premium permite oamenilor de a se evidenția și a da frâu liber emoțiilor.Cabina  FotoLook îți poate garanta o sărbătoare pe cinste,cu poze unice și amintiri irepetabile.

Lasăm “faptele” să vorbească! în cazul nostru –pozele, de altfel fiind toate realizate în  Cabina Foto Look!

Unde ne vedem?

La orice tip de eveniment: nuntă, petrecere de botez, petrecere privată, eveniment corporativ, branding. Suntem gata să vă aducem o doză de veselie oriunde.cu noi zâmbetele voastre sunt în siguranță!

cabina foto iasi

La nunta

Verificat deja la o mulțime de nunți: Cabina foto întotdeauna este cea mai frumoasă atracție a serii! O modalitate superbă pentru ați distra oaspeții și să le oferi o amintire instantanee de la evenimentul tău. În lumina ultimelor tendințe cabina foto e necesară la nunți la fel de mult ca un Dj.

cabina foto iasi

La evenimente private și corporate

Cabina foto poate crea o atmosfera superbă la orice evenimet: de la zi de naștere până la concerte. Și nu contează câți oaspeți ai: 10 sau 10 000! Toți vor pleca cu o amintire haioasă de la evenimentul tău.

cabina foto iasi

La Promo evenimente

O modolitate inedită și foarte placută de a atrage atenția asupra brandului ! Cabina Foto-locul unde întotdeauna vei avea coadă de zeci de oameni și desigur sute de fotografii imprimate cu logo-ul tău!

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi ?

In calitate de fotograf pot sa va spun ca suntem foarte incantati de profesionalismul celor de la Cabina Foto Look! Anume datorita lor am prins in obiectiv cadre extraordinar de haioase si nu cred ca am fi reusit fara ei! Totul a fost la cel mai inalt nivel, iar aspetul cabinei e chiar WOW! Deci Grabazei Photography recomanda! Multa bafta!

cabina foto Iasi
Irina Grabazei Photographer at Grabazei Photography

Founder at ADA Arhicture Design Art and Design Solutions Un mare multumesc Cabina Foto Look! Varietatea accesoriilor era pe placul fiecaruia iar asistentul informat si foarte pozitiv! Serviciul a fost livrat la timp si cu multa buna dispozitie! Invitatii au ramas incantati de aceasta idee iar in ultimul timp e chiar greu sa ii uimesti cu ceva nou 🙂 toti prietenii au spus ca am facut o alegere buna! A doua zi dupa petrecerea a fost una din cele mai discutate teme 🙂 Sunt sigur ca vom mai apela la serviciile voastre!Recomand cu mare drag 🙂

Cabina foto iasi
Visterniceanu Marian Founder at ADA Arhicture Design Art and Design Solutions

"Cabina Foto Look” a avut mare succes la nunta! Invitatii stateau la coada asteptand sa intre ca sa isi faca poze iar intre timp nu se puteau decide cu care accesorii sa ramana din multimea de optiuni de pe masa:) Intr-un timp scurt invitatii primeau pozele printate in doua exemplare: unul sa-l pastreze drept marturie iar celalalt il atasau in "cartea nuntii" unde lasau si un scurt mesaj! Cu siguranta ii voi recomanda prietenilor!

cabina foto iasi
Cristina Gorgos Mireasa

Daca vorbim de calitate premium atunci doar Cabina Foto Look! Si cand spun Premium calitate nu vorbesc doar de aspectul cabinei, care de altfel e megaa-cool, vorbesc si de calitatea prestarii serviciului per general! Baieti sunteti tari ! P.S. “ Frigiderul meu acum arata total altfel “ Un mare multumesc pentru asta 🙂

cabina foto Iasi
Stas Walenga Dental therapist at Every Dent

CLIENTII NOSTRI

Ei au ales Cabina Foto Look! Evenimentele lor au fost o explozie de culori ,zâmbete și emoții pozitive 🙂

Rezerva Acum cabina Foto Look.

Vom face evenimentul tău mult mai colorat și mai memorabil:)