Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

Blog

Cabina Foto Look / Nuntă  / BLOG  / Luna de miere pentru orice tip de buget

Luna de miere pentru orice tip de buget

Destinații turistice pentru luna de miere

Odată un om înțelept a spus : „călătoria este singurul lucrul pe care îl poți cumpăra și care te poate face bogat”. Cu siguranță, o mică aventură într-un loc nou îi poate face fericiți pe tinerii căsătoriți, dar ce ar trebui aceștia să facă dacă nu sunt cu adevărat bogați? Cel căruia îi aparține citatul are dreptate, doar că el nu s-a gândit ce presupune o luna de miere într-un alt oraș, țară sau continent. Mirii trebuie să-și poate permite o cazare, bilete de transport și trebuie să aibă ceva bani în buzunar.

În articolul de urmează am încercat să prezint destinațiile de călătorie care vor face cuplul nou căsătorit să se simtă bogat, indiferent de ce buget pentru luna de miere dispun. Fie că aceștia aleg să bea un cocktail pe plajă, fie au ales un City break în Europa, una dintre aceste destinații poate deveni locul lor de vis.

 

Gdansk

Printre destinațiile unde ai nevoi de un buget redus se numără orașul polonez, Gdansk, care se află lângă Marea Baltică. Acesta dispune de o plajă frumoasă și liniștită. În același timp, orașul reprezintă un loc al mâncării gustoase. Chiar și în cea mai fancy cafenea din Gdansk, cu toate că toate arată foarte bine, puteți să vă delectați cu un cappuccino și o prăjitură până în cinci euro. Veți putea admira cu sufletul împăcat străzile frumoase pentru că vă puteți permite acest lucru.

 

Marrakech

Alegeți Marrakech dacă vreți să cunoașteți o cultură diferită față de cea din România. După un zbor scurt, veți simți că sunteți într-o altă lume. Această destinație însorită este o alegere bună atât pentru sezonul cald, cât și pentru sezonul rece al anului. Acest loc de poveste vă va aduce o mulțime de senzații noi, dar, în același timp, nu veți da toți banii adunați pentru chirie. Puteți avea o cină romantică scoțând din buzunar până în zece euro.

 

Budapest

Printre orașele cu arhitectură și istorie bogată se numără și capitala Ungariei, Budapest. Aici veți avea parte de clădiri impresionante, de poze ce vor aduna amintiri pentru tot restul vieții, veți putea călători pe Dunărea Mare, veți vedea dealurile Buda, veți avea parte de atracții culturale deosebite și vă veți putea bucura de viața de noapte plină de distracții. De asemenea, Budapesta este considerat orașul cu cea mai ieftină băutură spirtoasă din Europa. Dacă un pahar de vin în Paris v-ar ajunge la șapte euro, atunci în capitala Ungariei, la același preț, puteți bea șapte pahare. Cu siguranță nu veți putea urca renumitul Turnul Eiffel, dar cui îi pasă după atâtea pahare băute?

 

Lisabona

Dacă până acum nu ați vizitat acest oraș portughez, atunci să știți că această destinație turistică trebuie să fie pe lista voastră de călătorii. În luna de miere puteți lua tramvaiul 28 și să vedeți cele mai frumoase obiective turistice plătind doar 2.90 de euro de fiecare. Aici puteți gusta cele mai bune prăjituri cu cremă pe care lea-ți încercat vreodată. În Lisabona puteți cumpăra ceva kitschy în unul dintre magazinele retro sau în târgurile mici. Noaptea puteți merge pe străzile din cartierul Bairro Alto pentru a vedea ce înseamnă viața de noapte.

 

Madrid

Cu siguranță Barcelona e destinația de top din Spania. Cu toate acestea Madrid, capitala țării, le poate oferi un sejur deosebit tinerilor proaspăt căsătoriți. Orașul conține câte puțin din fiecare regiune spaniolă. Fiind inima țării, le poate permite soților să petreacă cea mai frumoasă și romantică lună de miere. Acesta este destinația unde puteți dansa împreună pe ritmurile muzicii flamenco. Veți avea parte de mâncare gustoasă și festivaluri. Gustați neapărat bocadillo de calamares, un deliciu culinar renumit. De asemenea, Madrid este orașul clădirilor și palatelor impunătoare.

 

Malta

Această țară insulară din Europa de Sud, formată dintr-un arhipelag în Marea Mediterană vă poate aduce cele mai frumoase amintiri din luna de miere. Pe lângă vremea mereu frumoasă, destinația dată atrage turiștii prin rocile de coastă de culoarea soarelui și valurile mării. Țara este un loc frumos unde te poți relaxa pe plajă adulmecând aerul proaspăt. De asemenea, Valletta, cea mai mică capitală din Europa, vă va cuceri inimile. Veți avea senzația că ați ajuns în trecut. Străzile orașului sunt pline de istorie, de altfel, ca întreaga țară. Veți putea petrece timpul în aer liber și să gustați din mâncărurile tradiționale, cum ar fi ouăle de caracatiță.

Dar voi pentru ce destinație turistică optați? Aștept sugestiile voastre.

 

 

Cauți rochia de mireasă ideală?

Atunci accesează linkul pentru a afla mai multe sfaturi despre cum îți alegi ținuta perfectă pentru marele eveniment în funcție de forma corpului

Rochia de mireasa in functie de forma corpului

Afla acum despre cele mai trasnite idei pentru petrecerea burlacitelor

5 idei pentru un decor de nunta cu mainile tale

Cum le multumim invitatilor sau cele mai ingenioase marturii de nunta