Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

Blog

Cabina Foto Look / Nuntă  / BLOG  / Idei inedite pentru cererea in casatorie

Idei inedite pentru cererea in casatorie

Cererea în căsătorie este un moment plin de emoții atât pentru persoana care este cerută, cât și pentru cel care vrea să-și continue restul vieții alături de persoana iubită. Bineînțeles, visul oricărei dintre noi, fetele, este să fie cerută într-un mod inedit. Băiatul e cel care trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor iubitelor sale.

În rândurile ce urmează am prezentat câteva idei originale despre care ulterior veți putea vorbi la nunta voastră de argint sau de aur.

Dacă îți dorești o cerere de căsătorie personalizată, trebuie să te gândești la preferințele, hobbyurile și la activitățile iubitei tale. Dacă aceasta este pasionată de muzică, poți merge cu ea la un concert. Modalitatea clasică de a-i înmâna inelul este atunci când te așezi în genunchi în fața ei. Acesta este un gest simbolic care cu siguranță va fi apreciat. Dacă îți este greu să găsești cuvintele potrivite, îi poți cânta o serenadă, una dintre modalitățile romantice pentru cei care apreciază muzica și nu doar. Dacă nu ai o voce frumoasă, poți angaja o trupă care îi va cânta iubitei despre dragostea ta.

Dacă îți dorești un moment memorabil și un eveniment surpriză, îi poți cere mână după sau în timpul unei piese de teatru, film sau eveniment sportiv. În unele cazuri poți vorbi din timp cu organizatorii pentru a pune la punct toate detaliile, cum ar fi muzica, actorii angajați în spectacol, momentul potrivit, florile, lumina etc.

În cazul în care iubita ta este pasionată de călătorii, poți organiza o excursie într-un loc romantic sau în orașul în care visa să ajungă. Printre locurile de poveste din Europa se numără Paris, Viena, Roma, Praga și Veneția. De asemenea, printre locurile originale destinate îndrăgostiților pot fi Egiptul, Kenya, India și Noua Zeelanda. Indiferent dacă alegi să îi ceri mâna pe o plajă exotică, într-un oraș istoric, pe o insulă de la capătul lumii sau în fața blocului, încearcă să creezi o atmosferă frumoasă și magică.

Cererea de căsătorie poate fi și sub forma unui joc. O poți surprinde în timpul unei vânători de comori. Realizează un traseu cu mai multe puncte care într-un final o vor ghida spre marea comoară, inelul de logodnă. Acest traseu poate fi unul romantic, unul mai jucăuș sau amuzant. Cu toate acestea, fiecare etapă trebuie să o țină în suspans.

Imaginea valorează cât o mie de cuvinte. Poți opta pentru un cadou original care cu siguranță o va surprinde. Realizează un tablou cu iubita ta care va purta un inel de logodnă sau fă un colaj în Photoshop care va conține același inel.

De asemenea, poți organiza o petrecere surpriză pentru viitoarea logodnică. În timpul evenimentului, fiecare invitat va purta un tricou inscripționat care va conține întrebarea „Vrei să fii soția mea?”. Această inscripții poate fi realizată și pe baloane, pe nisip, poate fi un text din flori sau unul realizat integral din meme-uri, folosind imagini tematice. Puteți rezolva împreună un puzzle pe care va fi scrisă cererea în căsătorie sau va fi printat inelul de logodnă.

Dar tu cum ai cerut-o de nevastă? Aștept comentariile voastre.

 

Vă recomandam să aflați  idei inedite  pentru evenimentele importante din viața Dvs., accesați linkul de jos:

O petrecere perfecta de ziua ta ( de nastere )

Afla acum despre cele mai trasnite idei pentru petrecerea burlacitelor

Cum organizam un banchet