Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

Blog

Cabina Foto Look / Nuntă  / BLOG  / Rochia de mireasa. Cum iti pui în evidenta calitatile

Rochia de mireasa. Cum iti pui în evidenta calitatile

Nu  întotdeauna rochia te avantajează. Dacă nu alegi corect ținuta pentru nuntă, te poți trezi cu zeci de critici la adresa ta și de cele mai multe ori acestea vor fi discutate după spatele tău. Nu toate fetele au un corp de fotomodel și trebuie să luăm în calcul ce ne poate pune în evidență calitățile. Afla ce model de rochie de mireasă ți se potrivește și ce model va surprinde trăsăturile frumoase ale corpului tău.

 

 

Rochia în funcție de înălțime

O mireasă înaltă și slabă poate alege aproape orice model în funcție de forma corpului. Poți opta pentru o rochie mulată pe corp în formă de sirenă sau una strâmtă în partea de sus și cu o fustă voluminoasă, cum ar fi cea de prințesă. Piesa vestimentară poate avea mânicile lungi sau umerii goi. De asemenea, acum sunt în vogă rochiile cu spatele gol sau semi gol care se privesc sexy, dar în același timp și elegant.

 

În cazul în care ești mai înaltă decât mirele sau sunteți de aceeași înălțime, trebuie să excluzi tocurile înalte. Ar fi bineveniți o pereche de balerini sau sandale cu un toc micuț. În acest caz rochia nu trebuie să îți taie din lungimea picioarelor. Alege o ținută cu talia înaltă sau în stilul zeițelor grecești. Ținuta trebuie să fie una clasică cu cât mai puține elemente de decor, fie că optezi pentru cele orizontale (linia umerilor sau a taliei), fie pentru cele verticale (bretelele, linia taliei).

 

Dacă ești mică de statură, evită rochiile de tip prințesă, voluminoase în partea de jos, pentru că acestea îți vor pune în evidență înălțimea și te vor face mult mai mică decât ești în realitate. Trebuie să încerci să truchezi adevărul și să pari mai înaltă decât ești. Cu toate că vei purta o pereche de pantofi cu toc înalt, puneți în evidență avantajele alegând ținuta perfectă pentru nuntă. Alege o rochie strâmtă pe corp sau una cu fusta în forma de clopot. Evită rochie cu talie normală sau cele clasice care au corset în partea de sus a corpului.

 

 

Rochia în funcție de forma corpului

Miresele un pic plinuțe trebuie să aleagă un model de rochie de nuntă clasic cu corset și cu fusta evazată. Ținuta trebuie să fie una cât mai simplă și nu trebuie să pună în evidență linia taliei. Se poate opta pentru talia în forma de litera „V”. Acest truc este folosit pentru alungirea siluetei. De asemenea, se poate pune accent pe volumul sânilor sau pe umerii dezgoliți. Se vor evita rochiile de tip prințesă care cu siguranță nu vor pune în evidență trăsăturile siluetei.

 

Miresele un pic pre slăbuțe pot încerca modelele cu talie înaltă sau pe cele voluminoasă în partea de jos. În acest caz sunt recomandate rochiile de tip prințesă și cele foarte evazate. Uitați de ținutele care vor accentua foarte bine corpul, cum ar fi cele strâmte sau cele cu spatele dezgolit. Dacă aveți sânii voluminoși alegeți o rochie cu corset. Puteți avea mâinile acoperite, bretele sau umeri dezgoliți.

 

Rochie  în funcție de dimensiunea sânilor

Miresele care au sâni bogați trebuie să îi pună în evidență. Cu siguranță, invitații vor observa această trăsătură a corpului, iar viitoarea soție va auzi mai multe complimente la adresa sa. Există foarte multe modele de rochii care vă vor avantaja, dar și în același timp trebuie să țineți cont și de alte trăsături distinctive ale siluetei. Pentru a alege rochia potrivită, puteți opta pentru un decolteu îndrăzneț sau unul indiscret, cel mai important să aveți o imagine plină de rafinament și grație. Uitați de ținutele avangardiste și alegeți una care vă descrie ca personalitate. Puteți alege un decolteu înalt, închis sau adânc, unul în formă de un pătrat sau litera „V”.

 

Miresele cu sânii mici trebuie să încerce să distragă atenția de la zona decolteului și să pune accent pe alte părți ale corpului, cum ar fi gâtul, brațele, umerii, talia, înălțimea etc. Puteți alege un decolteu înalt cu umerii semi dezgoliți sau unul închis cu o broderie fină aplicată pe zona pieptului. Uitați de modelele simple în partea de sus, fără pietre, mărgele, broderie sau dantelă. Evitați modelele de rochie formate din două piese, dacă doriți să distrageți atenția de la zona sânilor.

 

Cauți rochia de mireasă ideală? Atunci accesează linkul pentru a afla mai multe sfaturi despre cum îți alegi ținuta perfectă pentru marele eveniment în funcție de forma corpului

Rochia de mireasa in functie de forma corpului

Obiceiuri si traditii de nunta neobisnuite

5 retele sociale care iti transforma nunta in una de vis

Cum le multumim invitatilor sau cele mai ingenioase marturii de nunta