Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

Blog

Cabina Foto Look / Nuntă  / BLOG  / Cum le multumim invitatilor sau cele mai ingenioase marturii de nunta

Cum le multumim invitatilor sau cele mai ingenioase marturii de nunta

 Prin intermediul acestor marturii , tinerii căsătoriți le mulțumesc celor veniți că i-au onorat cu prezența. Acest obicei, răspândit în spațiul românesc, presupune ca invitații să primească mici atenții din partea gazdei și să-și amintească de frumoasă serbare mult timp după aceasta. Pe lângă plicurile stilate de pe masă prin care invitații trebuie să le ureze mirilor casă de piatră, mai nou, decorul localului presupune și prezența micilor cadouri oferite invitaților.

Alegerea cadoului potrivit pentru ivitați nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Dacă ați ajuns la această etapă, înseamnă că ați stabilit deja elementele cheie ale nunții, cum ar fi tema, stilul și decorul evenimentului. Pentru a vă surprinde plăcut invitații, vă propun câteva idei de mărturii pe care nu le veți întâlni frecvent.

Dulciurile

Fie că vă gândiți la bomboane, ciocolate sau prăjituri, în cazul dat, pentru a nu oferi un cadou – amintire banal, trebuie să optați pentru un ambalaj original. Le puteți da dulciuri în diverse ambalaje sau cutii. Vă puteți gândi la o cutie în formă de rochie de mireasă pentru femei sau la costumul mirelui pentru bărbații, la ambalaje în formă de floare sau fluture, săculețe cu ornamente tradiționale sau cu o broderie personalizată.

La toate acestea puteți atașa un cartonaș cu un mesaj plăcut, precum și cu numele tinerilor căsătoriți și data petrecerii. De asemenea, trebuie să alegeți mărimea corespunzătoare în funcție de stilului nunții, dar și în conformitate cu bugetul stabilit.

Băutura și deschizătoarele de sticlă

Puteți oferi o sticluță cu băutură alcoolică cum ar fi vin, șampanie, vermut, coniac, whisky în funcție de invitat. Aceasta poate avea o etichetă personalizată. De asemenea, aceasta poate fi o băutură caldă, ca ceaiul și cafeaua. Invitații pot primi cadou o pungă sau o eprubetă cu frunze de ceai sau boabe de cafea.

În această categorie intră și obiectele care au legătură cu băutura, dar care în același timp semnifică dragostea, precum: un dop de vin care are capătul în formă de inimă sau semnul eternității, un desfăcător de sticlă care preia forma unui element de decor din interior (de exemplu nunta în stil marin – desfăcător sub formă de ancoră, tema aleasă în dependență de sezon – o floare, o frunză, un fulg).

Fotografii

În calitate de cuplu puteți alege să le oferiți invitaților în semn de respect și recunoștință o fotografie. Aceasta poate fi pusă într-o ramă foto de diverse dimensiuni, forme și culori. Ramele vor face parte din decorul mesei, iar la sfârșitul petrecerii, fiecare oaspete va lua micul element de decor acasă.

În același timp fotografia poate fi pusă într-o ramă mai puțin obișnuită ca cea pentru frigider. Poza poate fi imprimată într-un breloc sau lănțișor.

De asemenea, puteți să le oferiți fotografii chiar din ziua evenimentului. Puteți opta pentru o fotografie obișnuită sau ceva mai sofisticat, cum ar fi un magnet pentru frigider. În cadrul evenimentului poate fi prezentă o cabină foto care le va oferi invitaților poze pe loc. Aceștia se vor putea deghiza și folosi diverse pălării, peruci, ochelari ș.a. pentru a arăta rafinat, amuzant, de pe coperta unei reviste sau dintr-un film de groază, comedie, acțiune, fantasy sau science fiction.

Mărturii surpriză

Printre cadourile originale pot fi și alte lucruri. În  funcție de bani mărturiile pot fi oferite  în funcție de sex, vârstă, grad de rudenie, tematică sau alte categorii. Printre acestea pot fi:

– solniță în formă de mire și mireasă, în formă de porumbei sau inimă

– mărturii sub formă de breloc cu miri

– mărturii sub formă de cheie (argintie, aurie, colorată, pictată etc.)

– bețișoare aromate, curii cu bețișoare parfumate

– „petale” de săpun (trandafir, ghiocel, floarea soarelui etc.)

– un borcan cu miere ca semn al dragostei dulci și fine

– semn de carte

– o oglindă personalizată etc.

Dar voi ce amintiri de neprețuit aveți sau ce le-ați oferit invitaților cadou în ziua nunții? Aștept comentariile voastre.