Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

Blog

Cabina Foto Look / Nuntă  / BLOG  / Afla acum despre cele mai trasnite idei pentru petrecerea burlacitelor

Afla acum despre cele mai trasnite idei pentru petrecerea burlacitelor

Fie că alegeți petrecerea burlacitelor în stilul unui mic dejun la Tiffany, fie un cocktail party, o călătorie la mare sau la munte, o petrecere în aer liber, fie party by the pool (piscina party), trebuie să vă gândiți foarte bine la detalii și să aflați preferințele celei mai bune prietene. Viitoarea mireasă este cea cărui i se adresează petrecerea burlacitelor și tot ea este cea a cărei mofturi trebuie îndeplinite. Prin urmare, în primul rând, trebuie luate în calcul dorințele ei, iar ulterior și ingeniozitatea prietenelor care organizează evenimentul.

Petrecerea burlăcițelor e ultima seară de libertate pentru viitoarea soție. Astfel ea trebuie să fie înconjurată de multă atenție din partea prietenelor și să fie plăcut surprinsă de cât mai multe momente creative. În articolul dat am prezentat mai multe idei inedite cum puteți organiza un eveniment memorabil atât pentru cea care urmează să se căsătorească, cât și pentru toată gașca de fete care va fi alături de ea.

 

Cine organizează petrecerea. Planificare și costuri

 

Prietenele miresei sunt cele care trebuie să preia inițiativa unei petreceri și să o planifice cu bani din propriul buzunar. De obicei, petrecerea burlăcițelor cade pe umerii domnișoarelor de onoare sau a nașei, dar aceasta nu este o regulă must have. În cazul în care viitoarea soție e cea care vrea să „sponsorizeze” întregul eveniment, prietenele ei trebuie să se gândească la o serie de activități, jocuri și cadouri care vor deveni cea mai plăcută surpriză pentru omagiată. Cu toate acestea, regula de aur spune că mireasa trebuie să se implice cât mai puțin, pentru că planificarea presupune și mai mult stres înaintea nunții.

Printre darurile oferite de domnișoarele de onoare pot fi: produse cosmetice, un set de lenjerie intimă sau un costum special, o eșarfă cu Cea mai Frumoasă Mireasă, insigne sau un set de măști pentru burlăcițe, o rochie cocktail care o va pune în evidență pe cea mai bună prietenă, un voucher la SPA sau o săritură cu parașuta. Această listă poate continua la nesfârșit și poate fi luată în calcul și tema petrecerii.

 

Tips & tricks pentru o petrecere reușită

 

Începeți cu un grup secret pe Facebook, iar ulterior faceți-vă spioane și aflați dorințele viitoarei mirese. Alegeți locul și tema evenimentului în funcție de personalitatea prietenei:

  1. O petrecere în stil monden. În această categorie intră micul dejun la Tiffany, cocktail party, afternoon tea, princess party, karaoke sau o ieșire în club. Puteți opta pentru o ținută elegantă, una din anii ’60 inspirată din filmul „ Mic dejun la Tiffany” cu Audrey Hepburn în rolul principal, o rochie de tip cocktail sau haine casual.

 

  1. O zi de relaxare. Puteți organiza un beauty day la SPA unde vă veți răsfăța cu un masaj relaxant, măști și curățirea tenului, tratament corporal sau facial, servicii de înfrumusețare. De asemenea, puteți vizita o piscină sau jacuzzi, vă puteți relaxa într-o saună, beneficia de un hammam turcesc sau o baia de aburi.

 

 

  1. Activități outdoor. Mergeți cu cortul la o margine de pădure sau pe o plajă, planificați un picnic, distrați-vă la un festival în aer liber sau organizați o vânătoare de comori. Dacă iubiți adrenalina, încercați un sport extrem ca bungee jumping (cele de la Cheile Râşnoavei sau Barajul Vidraru) sau skydiving (săritura cu parașuta la un club din Iași).

 

  1. Călătorii. Petreceți un weekend la mare sau la munte, fie în România, fie în altă țară, optați pentru un city break într-un oraș din Europa sau o destinație exotică pe insulă. Împreună cu gașca de fete răsfățați-vă cu shopping, travel photography, bucătărie tradițională sau mâncare extravagantă.
    Like si Share pentru o petrecere de neuitat. PS tot ce se întâmplă la petrecere ramâne un secret pe viață:))