Cabina Foto Look este o adevărată explozie de bucurii, emoții, zâmbete și amintiri tipărite instantaneu, pentru a perpetua sărbătoarea ta și a o face mai distractivă.

REZERVA ACUM: +40 748 313 803

Follow me on instagram

© 2016 Cabina Foto Look

Blog

Cabina Foto Look / Nuntă  / BLOG  / 6 locatii non-standard unde poti organiza un eveniment

6 locatii non-standard unde poti organiza un eveniment

De obicei, majoritatea oamenilor aleg să dea o petrecere în locuri comune ca un restaurat, o sală de evenimente, cort sau la o terasă. Dacă doriți ca evenimentul vostru să nu fie uitat foarte curând de oaspeți, ar fi binevenit să optați pentru o locație non-standard. Există mai multe variante avantajoase ca preț, unde veți putea de unii singuri decora locul, dar și variante de lux care îi vor surprinde pe toți invitații.

1.În timpul sezonului cald, puteți organiza un eveniment ca nunta, jubileul, banchetul, o zi de naștere, o petrecere pentru copii sau o aniversare a unei companii într-un CÂMP sau PĂDURE. În anul 2014 era în vogă să faci o petrecere în stil eco-friendly, cât mai aproape de natură și cât mai ecologic. Atunci erau populare nunțile în stil rustic sau Provence. Dacă credeți că un asemenea loc nu pare a fi de sărbătoare, în ajutor vine decorul care poate fi construit în dependență de tipul evenimentului și dorințele voastre.

  1. De asemenea, vara puteți organiza un eveniment într-un stil sportiv pe un TEREN DE FOTBAL, cum ar fi petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor, nunta sau logodna, o aniversare sau jubileu. O nuntă pe un teren verde din oraș sau din preajma acestuia poate deveni un loc exclusiv nemaiîntâlnit la alții, cu atât mai mult dacă viitorii soți sunt pasionați de sport. Indiferent de ce fel de eveniment doriți să sărbătoriți, acesta va fi în sânul naturii, iar anumite cadre din timpul petrecerii pot fi rulate în repetare sau live pe un ecran mare. Aceasta poate reprezenta o idee creativă.
  2. Un eveniment la înălțime, într-un AVION, la 11.000 de metri altitudine față de sol. În acest caz oaspeții vor fi întâmpinați cu un covor roșu, iar chelnerii de la bord (stewardesele) le vor oferi câte un pahar cu șampanie și îi vor ghida în fața unui banner cu numele mirilor sau a sărbătoritului unde vor face poze. În spatele acestuia, pe fundal, va fi avionul propriu-zis. După acest photoshooting, invitații vor urca în avion și vor putea servi masa. De asemenea, puteți închiria un avion care deja a ieșit din exploatare sau nu mai este folosit din alte motive. Sau puteți alege să sărbătoriți într-un hangar, cu un spațiu mare liber.
  3. Întrucât costurile locației precedente sunt foarte mari, există și la un plan B și anume o petrecere în stilul RESTAURANTUL DINNER IN THE SKY. Acesta este un concept relativ nou organizat ca o cină servită la o masă suspendată la 50 de metri deasupra pământului și reprezintă o locație non-standard originală. Există deja în 43 de țări din Europa și în SUA prin parteneri unici care folosesc un acord de exclusivitate încheiat cu deținătorul licenței și al mărcii pe teritoriul țării respective. Platforma, care poate găzdui până la 22 de persoane la masă și 5 persoane din staff în mijloc pentru fiecare sesiune, trebuie să fie instalată într-o zonă care satisface suprafața minimă necesară pentru instalarea platformelor (aproximativ 500 m²). Pentru un număr mai mare de oaspeți pot fi necesare mai multe platforme. De asemenea, există posibilitatea prezenței unei macarale cu o platformă care va găzdui echipa de entertainment și anume DJ-ul sau muzicanții. Aceasta va fi instalată la aceeași înălțime cu mesele invitaților. Poate fi prezent și un ecran care va prezenta imagini reprezentative despre omagiat sau miri. Vesela, precum și tacâmurile pot fi personalizate, iar decorul ales în dependență de evenimentul dorit. Jos, în timp ce așteaptă sesiunea de ridicare, oaspeții pot profita de cocktailurile de la barul în aer liber.
  4. Printre locațiile non-standard poate fi și n eveniment într-un FRIGIDER IMENS. Hotelul Walt Disney World Swan & Dolphin din Florida oferea în chirie un frigider enorm. Acest spațiu poate fi folosit pentru petreceri tematice și poate fi recreat și în alte locuri ale lumii. Un eveniment de genul poate fi realizat vara, când temperaturile de afară sunt foarte înalte, iar invitații se vor putea răcori.
  5. Într-un MUZEU sau PLANETARIUM. În cazul ultimei locații se poate organiza o nuntă romantică sub stele, o zi de naștere sau o petrecere tematică. Dacă planetariul are un ecran 3D, puteți rula un film sau video. Oaspeții vor rămâne surprinși de lumini, iar decorul va părea surprins din povești sau filme. Cu toate că ideea organizării unui eveniment într-un loc unde sunt obiecte de artă nu e ceva nou, alegerea unui muzeu, unde toate aceste obiecte sunt într-un mediu mai mult sau mai puțin istoric, va oferi un anumit dinamism. În paralele un pictor sau sculptor poate crea o operă de artă în fața invitaților. Mai mult decât atât, mai târziu, oaspeții pot desena sau realiza ceva pe placul loc cu propriile mâine.

Dar tu unde ai dori să petreci? Dacă aveți alte idei referitoare la locații non-standard aștept comentariile voastre.